Кононенко Олександр Вікторович / фото t.me/krotkh/1005

В звільненій місяць тому Балаклії трапилася трагедія. Машина швидкої допомоги підірвалася на ворожій міні, коли прямувала за викликом до пацієнта. Одна людина загинула, а друга отримала серйозні поранення.

Про інцидент розповіла волонтер Наталія Попова в особистому Telegram-каналі.

"Кононенко Олександр Вікторович, водій швидкої з бригади 1501, сьогодні загинув. Їх швидка їхала на виклик до пацієнта в місті Балаклія, і вони наїхали на міну. Молодий фельдшер Розлада Віталій Юрійович отримав контузію та опіки. Водій загинув на місці. Швидка згоріла. Вони пережили окупацію, але рашисти наздогнали їх", — написала Попова.

Відео дня

Поточний стан фельдшера невідомий. Найімовірніше, його госпіталізували з важкими травмами.

Міни на звільнених територіях: основні подробиці

  • Підрив швидкої — далеко не перший такий випадок. На жаль, смерті через міни трапляються досить часто. У липні на Київщині і Сумщині сталися подібні інциденти.
  • Сьогодні, 2 жовтня, в Сумській області на міну наїхав автомобіль "Укртелекому". Всередині знаходилося четверо людей: водій загинув на місці, а ще трьох госпіталізували з пораненнями.
  • На Харківщині фахівці розмінували дамбу в селі Великі Проходи. Вони вилучили міни та вибухівку із загальним тротиловим еквівалентом у 650 кілограм.

Вас також можуть зацікавити новини: