У мето Києві виникли проблеми з полатою за проїзд / фото УНІАН

Через пошкодження зовнішніх комунікацій на станціях метро тимчасово не працюють комплекси самообслуговування. Про це у Facebook повідомило  КП "Київський метрополітен".

При цьому зазначається, що фахівці  працюють над оперативним відновленням роботи обладнання.

В метрополітені зазначають, що сплатити за проїзд можна на даний час транспортною карткою, qr-кодом, згенерованим у застосунку "Київ Цифровий", безконтактною банківською карткою, мобільним додатком ApplePay та Google Pay.

Відео дня

Станом на 15:00 роботу комплексів самообслуговування на станціях столичного метрополітену відновлено. Про це повідомила Київська міська держадміністрація.

Водночас зазначається, що подекуди на турнікетах транспортні карти та qr-коди можуть спрацьовувати із затримкою у кілька секунд. Фахівці працюють над усуненням проблеми.

Про повне відновлення роботи системи буде одразу повідомлено, додали у КМДА.

Оновлено (17:30): Станом на 16.45 система оплати проїзду в метрополітені працює у звичайному режимі.

"Відновлено нормальну роботу усіх засобів оплати проїзду і терміналів самообслуговування", – зазначили у КМДА.

Тобто сплатити за проїзд можна: транспортною карткою, qr-квитком, qr-кодом, згенерованим у застосунку "Київ Цифровий", безконтактною банківською карткою, мобільними застосунками ApplePay та Google Pay.

Атака по Україні 20 червня - що відомо

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі в ряді областей та столиці України оголошувалась кількагодинна повітряна тривога.

Росія атакувала Київ БпЛА. Навколо Києва було знищено майже 20 дронів. В КМВА зазначили, що за звичною для масованих нападів БпЛА тактикою, дрони заходили на столицю хвилями, курсами із різних напрямків.

Також вибухи лунали і у Львові. За даними місцевої влади, окупанти влучили в об‘єкт критичної інфраструктури. На щастя, внаслідок прильоту люди не постраждали, але сталася пожежа.

Окупанти атакували й Запорізьку область, де цілями стали комунікації, сільськогосподарське господарство та популярне місце відпочинку.

Вас також можуть зацікавити новини: