15 квітня В'ятрович повідомив, що ДБР викликає його на допит \ фото: УНІАН

Народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир В'ятрович на допиті в Державному бюро розслідувань (ДБР) розповів про організацію міжнародного форуму пам’яті жертв Голодомору.

Читайте такожВ'ятрович пояснив, чому хотів скасувати вихідні 8 березня і 9 травня

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. "Побував на допиті в ДБР. Проінформував слідчого, для чого і як ми організували міжнародний форум пам’яті жертв Голодомору. Певен, що наданої інформації має бути досить, аби закрити цю безглузду справу і не витрачати ані мого часу, ані коштів і часу Державного бюро розслідувань", - зауважив депутат.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 10 квітня В'ятрович заявив, що СБУ і ДБР відмовили у відкритті кримінального провадження про вчинення екс-президентом України, членом Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі Леонідом Кучмою та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком державної зради при підписанні протоколу щодо створення Консультативної ради.

15 квітня В'ятрович повідомив, що ДБР викликає його на допит.

"Імперія завдає удар у відповідь. Мене викликають на допит в ДБР. Як свідка у справі, ініційованій Бужанським (народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський - УНІАН) - за проведення міжнародного форуму, присвяченого 85-м роковинам пам‘яті жертв Голодомору", - написав В'ятрович у Facebook.

"У нас знову садитимуть за правду про злочини комуністів? Виклик підписав слідчий Амелін, той самий, на якого я подав у суд за "непомічання" державної зради Єрмаком і Кучмою", - заявив депутат.

23 квітня В'ятрович повідомив, що Шевченківський районний суд Києва зобов’язав СБУ розслідувати можливу державну зраду з боку Єрмака та Кучми.