Зеленський зазначив, що немає часу читати коментарі у Facebook / скріншот з відео

Україні потрібен результат, а не суперечки у соціальних мережах. Про це сказав президент України Володимир Зеленський на прес-конференції, відповідаючи на запитання з приводу обвинувачень представниці його партії в парламенті "Слуга народу" Мар’яни Безуглої у Facebook головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

"А пан Залужний також мій представник. Як і всі ті, кого я призначав або хто зі мною прийшов. Комусь дуже вдячний, за когось соромно", - наголосив він.

При цьому Зеленський зазначив, що немає часу читати коментарі у Facebook. "Вибачте, я не займаюся цим, у мене немає часу", - сказав він.

Відео дня

При цьому додав, що йому не до цих "зайвих безрезультативних діалогів". За його словами, він використовує соціальну мережу як майданчик, як пошту, де може відповісти на запитання суспільства і як формат спілкування партнерами.

"А що стосується Мар'яни, Валєри і у них там є ще кілька людей, дуже складно. Вони всі дуже люблять коментувати, лайкати у Facebook. Вони дуже часто там спілкуються. У них там діалоги. Вони з перших днів, то разом їдуть на фронт, то вони сваряться. Це складні для мене питання. Тому я вам сказав, що нам всім треба давати результат державі щоденний, а селфі - встигнемо", - сказав Зеленський.

Нападки Безуглої на Залужного - деталі

Наприкінці листопада народна депутатка від президентської фракції "Слуга народу" Мар’яна Безугла закликала головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного піти у відставку, оскільки він нібито не зміг надати план задуму на наступний рік. Вона майже щодня або по кілька разів на добу робила дописи, де критикувала Залужного.

Також у Facebook робила опитування, шукаючи кандидатури замість нього, запропонувавши людям з 13 кандидатур обрати того, кого вони вважають найкращим "замінником" Залужного.

Вас також можуть зацікавити новини: