Apple, вчися: створено незвичайну комп'ютерну мишу без кнопок та коліщатка (фото)

За принципом роботи вона схожа з Apple Magic Mouse, але виглядає красивіше й куди практичніше.

Італійська дизайнерська студія Fabio Verdelli показала, можливо, найкрасивішу комп'ютерну мишу – DUNE Mouse. За принципом роботи вона схожа з Apple Magic Mouse, але виглядає красивіше й куди практичніше.

Зокрема, замість звичної схеми з кнопками й коліщатком у неї скляні ребра. Якщо натиснути на "ребра", вони опустяться, тим самим створивши "клік", пише портал Hypebeast.

Сама форма корпусу дуже ергономічна, а ребро посередині отримало невеликий сенсорний горбок – це і є коліщатко, по якому потрібно водити пальцем для скролінгу сторінок. При цьому, порожнини між ребрами виступають в ролі вентиляції долонь, тому вони не будуть пітніти від тривалої роботи за комп'ютером. 

Продавати DUNE поки не збираються, показуючи її як прототип. Але побачити таку мишу наживо дуже хочеться.

DUNE /  © Fabio Verdelli Design Studio
DUNE /  © Fabio Verdelli Design Studio
DUNE /  © Fabio Verdelli Design Studio
DUNE /  © Fabio Verdelli Design Studio

Добірка цікавих і корисних гаджетів 2023 року

Раніше в поле нашого зору потрапили перші в світі "бамбукові" навушники. Так, бамбукове волокно використовується при створенні драйверів діаметром 12,4-мм. За запевненням OPPO, це дозволило підвищити якість звучання.

Також УНІАН розповідав про  монокль, який перетворює будь-які окуляри в "розумні". Його акумулятора вистачить приблизно на 2 години, але зарядний футляр здатний забезпечити цілий день роботи.

Якщо ви в пошуках смарт-годинника, нещодавно вийшли одні з найкращих моделей Amazfit за співвідношенням "ціна-якість". За 120 доларів покупці отримують автономність до 14 днів, модуль GPS і компактні розміри.

Вас також можуть зацікавити новини: