Представлений Redmi K50 Gaming Edition / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi показала першого представника серії Redmi K50. Гаджет, орієнтований на геймерську аудиторію, примітний яскравим дизайном та привабливою за мірками ігрофонів ціною.

Зовні новинка схожа на 2021-ий Redmi K40 Game Enhanced Edition – навіть спалах у вигляді блискавки перекочував звідти. Також є покращені висувні курки-кнопки на торцях.

Камери три: основна Sony IMX686 на 64 Мп, а також ширококутна 8 Мп та макро 2 Мп. Фронтальний сенсор на 20 Мп врізаний по центру дисплея, а сканер пальця розмістили в кнопці живлення збоку. 

Відео дня

Обличчям Redmi K50 Gaming Edition стала 6,67-дюймова OLED-матриця з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120-Гц. За продуктивність відповідає топовий Snapdragon 8 Gen 1 з фірмовою системою охолодження. ОЗУ – стандарту LPDDR5, а флеш-накопичувач – UFS 3.1 з технологією IO Turbo. 

Серед інших особливостей новинки:

  • батарея на 4700 маг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт;
  • вібромоторчик CyberEngine – найпотужніший серед Android-смартфонів;
  • стереодинаміки JBL з просторовим звучанням Dolby Atmos;
  • USB-C, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, модуль NFC і Android 12 з фірмовою оболонкою MIUI 13.

Окрім звичайної версії, у продаж надійде лімітована версія смартфона для фанатів Mercedes, розроблена спільно з дизайнерами команди "Формули-1". На кришку нанесли логотип марки та додали візерунок під карбон.

Версія Mercedes AMG Petronas Edition / фото Xiaomi

Новинка у продажу в Китаї вже з 18 лютого. Вартість смартфона починається з 3299 юанів (~14 599 грн) за стандартні моделі та 4199 юанів (~18 599 грн) за спецверсію Mercedes. Про надходження флагманів в інших країнах, зокрема в Україні, буде повідомлено додатково.

Раніше Xiaomi поповнила асортимент своїх фірмових аксесуарів універсальною флешкою, яка підходить як для ПК, так і смартфонів. Накопичувачі підтримують інтерфейс USB 3.2 Gen 1, а максимальна швидкість читання становить 150 МБ/с.

Вас також можуть зацікавити новини: