Як відключити повідомлення на Android / фото ua.depositphotos.com

Більше, ніж смартфон, що зависає, дратують хіба що сповіщення. Особливо тоді, коли це не дійсно важлива інформація, а докучливі нагадування залишити відгук або інший рекламний шлак.

Розповідаємо, як відключити їх на Android-смартфоні швидко та назавжди. Нижче три способи, як це зробити.

Як відключити повідомлення на Android через "Налаштування".

Насамперед необхідно відкрити самі "Налаштування". В меню знайти й вибрати пункт "Сповіщення" або "Програми та повідомлення" (залежить від версії операційки).

Відео дня

Як швидко та назавжди позбутися від докучливих сповіщень на Android

У списку відшукайте застосунок, сповіщеннями якого ви хочете управляти. Натисніть на нього. Має з'явитися нове вікно налаштувань повідомлень потрібного застосунку.

Як швидко та назавжди позбутися від докучливих сповіщень на Android

Пересувайте мітки, щоб управляти потрібними нагадуваннями. У випадках, коли необхідно відключити разом всі сповіщення потрібно скористатися перемикачем "Показувати сповіщення", залишивши його вимкненим.

Як відключити сповіщення в спеціальній Android-шторці

Відкрити відповідну шторку можна простим жестом пальця вниз від верху екрану – там будуть показані актуальні сповіщення. Для того, щоб сповіщення такого типу більше вас не докучали, натисніть на нього та утримуйте палець кілька секунд. Після цього з'явиться перемикач, який необхідно пересунути.

Як швидко та назавжди позбутися від докучливих сповіщень на Android

Так само можна провести по сповіщенню пальцем справа наліво та натиснути іконку шестерінки, де знову буде перемикач відключення сповіщення такого типу.

Відключити повідомлення через меню"Не турбувати".

Для реалізації даного методу необхідно відкрити Android-шторку, описану в методі вище. У ній є спеціальний значок, що відповідає за включення меню "Не турбувати".

Деякі версії операційної системи можуть розміщувати цю кнопку на другій сторінці іконок. Щоб її знайти просто проведіть по шторці пальцем вправо. Сповіщення в режимі "Не турбувати" приходити не будуть.

Як швидко та назавжди позбутися від докучливих сповіщень на Android

Якщо ви натиснете і будете утримувати кнопку "Не турбувати" в шторці, то відкриються додаткові настройки. У них можна підігнати автоматичне відключення сповіщень під конкретний розклад. Наприклад, деякі користувачі вважають за краще відключати сповіщення вночі або під час роботи.

Раніше УНІАН ділився лайфхаком, як прискорити зарядку смартфона. Ця "фіча" доступна для всіх телефонів, починаючи від старих кнопкових моделей і закінчуючи сучасними смартфонами, фаблетами і т.п.

Також писали про прості способи прискорити роботу будь-якого телефону, будь то Android чи iOS. Для цього не потрібно нічого завантажувати чи встановлювати.

Вас також можуть зацікавити новини: