Розсекречено новий дешевий iPhone, який з'явиться на початку 2025 року

Новий iPhone SE буде доволі привабливим варіантом для всіх, хто любить середню за величиною діагональ.

Вже можна точно стверджувати, що Apple не має наміру ховати лінійку дешевих iPhone SE. У 2025 році компанія покаже оновлений смартфон, який серйозно "прокачають" як в плані заліза, так і дизайну.

Інсайдери ланцюгів поставок повідомляють, що умовний iPhone SE четвертого покоління буде зроблено на основі iPhone 14. Тобто, застарілий 4,7-дюймовий дисплей замінить 6,1-дюймова OLED панель, а кнопка Home піде на спокій. 

Ще однією особливістю iPhone SE 4 стане перехід на Apple A16 Bionic, а це означає, що найдешевший смартфон Apple буде потужніше за флагманські Android останніх років. Також апарат може запозичити у iPhone 14 акумулятор на 3279 мАг.

Попередні чутки припускали, що на задній панелі iPhone SE 4, як і раніше, буде одна камера, але вона оновиться від 12-мегапікселів до 48-Мп. Також очікується, що замість перемикачів режиму гучності з'явиться кнопка "Дія", а роз'єм USB-С замінить застарілий і повільний Lightning.

Офіційний дебют новинки очікується на початку 2025-го, ймовірно, в березні. А коштувати вона буде до $500. Хоча таку вартість складно назвати бюджетною, в світі Apple це буде найдоступніший айфон, який до того ж не буде сильно відрізнятися від більш дорогих базових моделей.

А поки Apple готується до березневої презентації, на якій представлять нові ноутбуки та планшети. Очікується, що iPad Pro отримає наймасштабніший апгрейд за останні 5 років, але й ціна помітно зросте.

Також до кінця 2024 року, окрім нових айфонів, вийдуть ювілейні Apple Watch, які стануть по-справжньому революційними смарт-годинниками, оновлені iPad mini і AirPods з Type-C. А ще у компанії в планах бюджетний ноутбук MacBook "для всіх"

Вас також можуть зацікавити новини: