iPhone 15 Pro Max не зміг перемогти Huawei P60 Pro і стати найкращим камерофоном / фото Apple

До фахівців з DxOMark доїхав найтоповіший смартфон Apple 15-го покоління. Експерти перевірили камеру флагмана й поставили iPhone 15 Pro Max в топ-3 рейтингу. Втім, новим королем мобільної фотографії він не став.

Телефон оцінили вкрай високо: 154 бали – 153 бали за фото та 159 балів за відео (найкращий результат в рейтингу). Лідер рейтингу Huawei P60 Pro має 156 балів, а Oppo Find X6 Pro, що розмістився на третьому місці, 153 бали.

iPhone 15 Pro Max похвалили за відмінну продуктивність камери, дуже точну візуалізацію попереднього перегляду, фотографії з розмиттям й автофокус. З мінусів виділили наявність шумів при поганому освітленні та ореоли з відблисками, що іноді виникають.

Відео дня

Камеру iPhone 15 Pro Max було визнано другою найкращою в світі: хто на 1-му місці

Лідери мобільної фотографії в 2023 виглядають так:

Камеру iPhone 15 Pro Max було визнано другою найкращою в світі: хто на 1-му місці

Нагадаємо, iPhone 15 Pro і 15 Pro Max оснащені основним сенсором на 48 Мп, але в порівнянні з базовими айфонами він краще знімає в темряві. У 15 Pro є підтримка 3Х оптичного зума, в 15 Pro Max – 5-кратного зума. Ще флагмани Apple можуть знімати просторове відео для перегляду на гарнітурі Vision Pro.

А якщо ви в пошуках Android-смартфона з акцентом на камеру, УНІАН ділився рейтингом найкращих камерофонів на будь-який бюджет. Вони не тільки топові пристрої з точки зору фото й відео, але у них всередині також стоїть потужна "начинка" і всі необхідні в 2023 році фічі.

Вас також можуть зацікавити новини: