10 розширень для вашого браузера, без яких складно обійтися / ua.depositphotos.com

Використовувати браузери можна для найрізноманітніших цілей. Розваги, робота, пошук інформації, шопінг – та все, що завгодно. Вони пристосовані для виконання великої кількості завдань одночасно і прекрасно справляються з ними.

Однак можна оптимізувати ці процеси ще краще, тому пропонуємо список з 10 розширень для найпопулярніших браузерів, які допоможуть вам серфити в інтернеті ще ефективніше. 

OneTab

Це розширення, яке допоможе вам зберегти відкриті вкладки на потім, коли ви зайняті роботою. Вкладки закриваються і генерується список сайтів, яким при необхідності можна поділитися з друзями. Пізніше вкладки можна буде знову відкрити всі разом.

Відео дня

Dark Reader

Любителі темних тим завжди стикаються з проблемою того, що зміст деяких сайтів не змінює колірної гами, тільки інтерфейс користувача. З плагіном Dark Reader ви отримуєте можливість самостійно змінювати фон так, як ви забажаєте.

Підходить для Chrome, Edge та Firefox. Для Opera існує аналог, який називається Dark Mode. 

Pocket

Мабуть, немає більш зручного інструменту для відкладеного читання, ніж Pocket. Якщо ви вирішили прочитати якусь статтю або ознайомитися з сайтом, але часу обмаль – покладіть його в "кишеню", щоб він не загубився.

Плагін доступний на комп'ютерах і на мобільних пристроях, підходить для всіх популярних браузерів. Також є додатковий функціонал у вигляді читання вголос, тегів і обраного.

false

Web of Trust 

Кожен користувач дбає про власну безпеку в інтернеті. Розширення Web of Trust є одним з найкращих способів уберегтися від шкідливих вірусів або крадіжки особистих даних.

Інструмент дозволяє побачити в реальному часі, які сайти є небезпечними (вони позначаються червоним). Уникайте їх, і це позбавить вас від багатьох проблем.

Mercury Reader

Читання текстів на веб-сторінках, особливо онлайн-книг, може бути доволі незручним. Основними проблемами є реклама і дрібний шрифт, які сильно ускладнюють задоволення.

З Mercury Reader ви можете швидко прибрати проблемні місця, залишивши тільки зону для читання. Також можна за бажанням включати темний фон, вибирати розмір і тип шрифту і т. д.

AutoPagerize

Якщо ви займаєтеся аналізом даних і постійно перемикаєте сторінки з результатами в пошукових системах, натискати на стрілочки стає незручно. Це, м'яко кажучи, дратує.

Це розширення дозволяє довантажувати сторінки автоматично, коли ви скролите до кінця сторінки. Так працювати набагато зручніше. 

ImTranslator

Користуватися Goolge Translator, звичайно, зручно. Однак перемикатися між вкладками довго, навіть не кажучи про те, що доводиться копіювати елементи та вставляти їх в спеціальну рядок.

Рекомендуємо розширення ImTranslator, яке відразу ж виконує переклад у спливаючому вікні. 

false

Tabli

Деякі люди не можуть обійтися без купи відкритих вкладок. Це навантажує систему і може викликати неприємні наслідки. Крім того, ви не завжди бачите назву сторінці, тому іноді доводиться довго шукати потрібну серед логотипів. 

Дане розширення оптимізує роботу з вкладками, відображаючи їх на вертикальній панелі. Дуже просто і зручно. 

AdGuard 

Якщо сторінки перевантажені рекламою, через що їх просто неможливо переглядати, використовуйте AdGuard, який прийшов на заміну Adblock. Це безкоштовний плагін, який дозволяє лише ненав'язливу рекламу. 

Mailtrack

Якщо ви надсилаєте багато важливих електронних листів і переживаєте, чи не загубилися вони в спамі, спробуйте Mailtrack. Він показує, чи прочитав одержувач повідомлення, надіслане через службу Gmail або Inbox, що може заощадити вам купу нервів.

false

Нагадаємо, нещодавно в браузері Chrome з'явився енергоощадний режим. Він дозволяє продовжити час роботи ноутбука без підзарядки.

А в одній з попередніх заміток УНІАН розповідали про "фішки" Microsoft Edge, які роблять його краще Google Chrome. У їх числі зручні вертикальні вкладки, режим ефективності та вбудований захист від витоку паролів.

Вас також можуть зацікавити новини: