Нейромережа перенесла героїв та локації з "Гаррі Поттера" у світ кіберпанку (фото)

Малюнки вийшли як мінімум незвичайними.

Ентузіаст застосував нейромережу Midjourney, щоб перенести героїв та локації з чарівної франшизи "Гаррі Поттера" у світ кіберпанку.

Результат вийшов як мінімум незвичайним. На зображеннях показані кіберпанкові версії Северуса Снейпа, Герміони, Рона Візлі, Волан-де-Морта і не тільки.

Так, похмурий Хогвартс висвітлили неонові вивіски, Хогвартс-Експрес став більш сучасним і отримав можливість літати, а герої франшизи отримали різні аугментації в стилі Deus Ex.

Як вже зазначалося вище, для створення зображень автор використовував нейромережу Midjourney, яка здатна генерувати картинки за текстовими описами. Однак він не уточнив, які саме запити давав нейромережі.

© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit

Раніше УНІАН писав, що для Android-смартфонів вийшло додаток, що поліпшує якість знімків за допомогою ШІ. Користувачі можуть усувати розмиття зображень, освітлювати знімки при слабкому освітленні, додавати різкість і ефект HDR.

Також ми розповідали історію колишнього інженера Google, що знайшов ознаки свідомості у штучного інтелекту. Чоловік намагався надати керівництву докази усвідомленості алгоритму, але його відсторонили від роботи і відправили у відпустку, а після і зовсім звільнили.

Вас також можуть зацікавити новини: