Samsung випустила додаток, що поліпшує якість знімків за допомогою ШІ /фото REUTERS

Компанія Samsung доволі рідко радує своїх користувачів новими застосунками. Однак, апередодні відбувся реліз Galaxy Enhance-X для Android, який суттєво покращує якість знімків завдяки алгоритмам штучного інтелекту.

Як пише портал Android Authority, користувачі можуть усувати розмиття зображень, освітлювати знімки при слабкому освітленні, додавати різкість і ефект HDR.

Додатково Galaxy Enhance-X дозволяє збільшити роздільну здатність без втрат в два або три рази від вихідного. Також є "чарівна" кнопка, яка в одне натискання застосовує ефекти автоматично після аналізу фотографії. 

Відео дня

Застосунок можна завантажити з магазину Galaxy Store або APKMirror. Воно сумісне зі смартфонами Samsung під управлінням операційної системи Android 10 і вище. Також є переклад інтерфейсу на російську мову.

Джерело: Samsung

Раніше в мережі показали нову технологію доповненої реальності від Apple яка дозволяє "скинути кімнату до заводських налаштувань" – очистити від всіх меблів та інших предметів.

Раніше УНІАН розповідав, що розробники Google навчили нейромережу з "небаченим фотореалізмом" генерувати картинки за текстовим описом. Працює вона за методом дифузії, збільшуючи і допрацьовуючи начерк по тексту до тих пір, поки ШІ не вирішить, що не може зробити його ще більш схожим на задані параметри.

Вас також можуть зацікавити новини: