Герої Dota 2 за версією штучного інтелекту / фото Ill_Pipe_2069

Dota 2 на тлі League of Legends виділяється більш похмурою стилістикою. Однак гравцю під псевдонімом Ill_Pipe_2069 персонажі все одно здалися мультяшними. Він вирішив це виправити за допомогою штучного інтелекту Midjourney.

Ентузіаст поділився результатом своєї роботи. Ill_Pipe_2069 задав вхідні дані, а нейромережа вже сформувала версії тих чи інших персонажів. І багато хто з них дійсно стали виглядати більш похмуро і реалістично.

Наприклад, Пудж нагадує кровожерливого маніяка з якогось хоррора з вкрапленнями фентезі. Лікан набув рис жорстокого перевертня і отримав стильний червоний плащ, а Ембер Спіріт виглядає, як суворий чернець з тибетського храму.

Відео дня

Варто відзначити, що Ill_Pipe_2069 за допомогою Midjourney створив лише малюнки персонажів. Щоб втілити їх у вигляді тривимірних ігрових моделей з тією ж стилістикою, знадобилося б витратити набагато більше часу і зусиль.

Які концепти створювали гравці

  • На початку липня автор під псевдонімом TeaserPlay покадрово повторив трейлер Call of Duty 2.
  • Раніше все той же блогер пофантазував щодо того, як могла б виглядати Assassin's Creed в японському антуражі на сучасному рушії. А ще він поділився своїм баченням ремейка Grand Theft Auto III.
  • Ентузіаст Enfant Terrible використав UE5, щоб створити локації з потенційної Bloodborne 2.
  • А художник заставок і дизайнер рівнів з Києва під псевдонімом Egor реалізував на Unreal Engine 5 Село новачків — культову локацію зі S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Вас також можуть зацікавити новини: