Redmi Note 12 однозначно один з найкращих бюджетників на ринку / фото Xiaomi

Останнім часом виробникам смартфонами вдалося вивести бюджетний клас на новий рівень – зараз навіть найдоступніші моделі пропонують чудовий дисплей, оптимальний набір для фото і відео, а також непогану продуктивність, з якою смартфон не застаріє через декілька років.

Авторитетний портал GSMArena зібрав п'ятірку найкращих апаратів вартістю до 200 євро або 8000 грн, на які рекомендується звернути увагу в 2023. Три з п'яти позицій в рейтингу займають пристрої Xiaomi, які заведено вважати королями бюджетного сегмента.

  • Xiaomi Redmi Note 12 – відмінний універсал, до якого складно чіплятися. У нього в арсеналі великий 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з кадровою частотою 120 Гц, крута потрійна камера 50+8+2 мегапікселів і швидка зарядка. Також апарат комплектується Сучасний ОС Android з новою MIUI. 

    Відео дня
  • Xiaomi Poco M5s – ще один суперзбалансований бюджетник. Він виділяється яскравим AMOLED-екраном на 6.43 дюйма, оптимальним процесором MediaTek Helio G95 і батареєю, якої вистачить на кілька днів. Також, незважаючи на низький цінник, гаджет обладнаний крутим комбо камер з найкращою "фронталклю" за свої гроші.

  • Xiaomi Redmi 10 – він вийшов більше ніж рік тому, але залишається актуальним для покупки і сьогодні. Смартфон отримав LCD-екран з роздільною здатністю Full HD+ і частотою 90 Гц, а за продуктивність відповідає непоганий чипсет MediaTek Helio G88. Також у гаджета є підтримка microSD, сканер відбитків і 3,5-мм аудіоджек для навушників. 

Також автори рейтингу радять придивитися до Motorola Moto G31 та Galaxy A24. Перший пропонує один з найкращих OLED-дисплеїв у своєму класі, тоді як апарат Samsung може похвалитися крутими фотоможливостями. На практиці він знімає як деякі бюджетні флагмани.

Samsung Galaxy A24

На відміну від екосистеми iOS, де Apple з її айфонами – єдиний гравець, Android – це великий вибір різних гаджетів і вендорів. УНІАН ділився підбіркою найкращих Android-пристроїв для купівлі в 2023 році під будь-який бюджет і цілей.

А напередодні на ринку вийшов один з найдоступніших флагманських смартфонів. За 300 доларів покупці отримують Snapdragon 8 Gen 2, топовий екран 144 Гц і швидку зарядку на 80 Вт.

Вас також можуть зацікавити новини: