У Google Play з'явився новий розділ "Інші пристрої"/ фото ua.depositphotos.com

У магазині застосунків Google Play у деяких користувачів віднедавна з'явився новий розділ "Інші пристрої", в якому зібраний софт для смарт-годиників, ТВ і авто.

Поки він доступний обмеженому числу користувачів в рамках тимчасового тестування, але найближчим часом стане доступний всім охочим, повідомляє 9to5google.

У розділ можна перейти із вкладки "Застосунки". При цьому переглядати застосунки на тих чи інших пристроях можна навіть якщо до вашого облікового запису Google не підключені необхідні гаджети.

Відео дня

До речі, у вкладці "Ігри" тепер теж є розділ "Інші пристрої", але там зібрані тільки тайтли для телевізорів – таких категорій на годиннику та автомобілях не передбачено. 

Скріншот

Інші корисні функції, які незабаром з'являться на Android

Наприклад, у новій версії Nearby Share стане доступна більш зручніша передача файлів між розташованими поблизу пристроями на Android, будь-то фото, відео, або навіть цілі папки.

Також на планшетах з'являться оновлені віджети Google Drive і Keep. Водночас у Google Meet з'явиться можливість множинного закріплення, щоб налаштувати свій екран під того чи іншого співрозмовника.

Нагадаємо, раніше Google в рамках ребрендингу свого платіжного додатка запустила в Україні мобільний застосунок Google Гаманець (Google Wallet). У гаманці можна зберігати платіжні картки, квитки на проїзд і події, посадкові талони та картки лояльності.

Вас також можуть зацікавити новини: