Випущено "найдовговічніші" навушники в світі (фото)

Очікується, що якість звучання не поступатиметься конкурентам.

Компанія Fairphone, що прославилася випуском єдиних смартфонів з максимальною оцінкою ремонтопридатності від iFixit, представила свій новий продукт – навушники Fairbuds XL. 

Їх основна фішка – це висока ремонтопридатність. Якщо якийсь компонент зламається, можна буде купити новий на сайті виробника і самому замінити. Поміняти можна все: від амбушур і динаміків, до портів і акумулятора. Таким чином навушники можуть прослужити не один десяток років.

Виробник обіцяє звук, що не поступається конкурентам, з 40-мм драйверами, налаштованим шумозаглушенням і режимом прозорості, а автономність досягає 30 годин або 26 годин з ANC. У режимі очікування заряду акумулятора на 800 мАг вистачить на 320 годин. Підключаються навушники як бездротовим (Bluetooth 5.1 з aptX HD), так і провідним способом (кабель з USB-C на 3,5-мм).

Продажі "довговічних" навушників вже почалися в США і Європі. Вартість в Європі становить 249 євро (9600 грн). Ціна компонентів на сайті Fairphone варіюються від 15 євро за амбушури до 80 євро за нові динаміки.

© Fairphone
© Fairphone
© Fairphone
© Fairphone
© Fairphone

Раніше УНІАН ділився порадами, як правильно підібрати навушники, щоб не пошкодувати про купівлю. При купівлі навушників наявність якісного звуку, безумовно, є пріоритетом, але відмінний дизайн і додаткові "фішки" теж не будуть зайвими.

Також розповідали, що робити, якщо перестав працювати один навушник. Якщо ви опинилися в подібній ситуації, то на цей випадок є універсальна пам'ятка для AirPods і гарнітур інших брендів

А якщо ви в пошуках бездротових навушників з шумозаглушенням, ми також ділилися добіркою найкращих моделей, які актуальні для покупки в 2023 році. У топі очікувано AirPods Max від Аpple, але в добірку також увійшли моделі Sony, Bose та інших популярних виробників.

Вас також можуть зацікавити новини: