Як відрізнити AirPods від підробки за допомогою звичайного ліхтарика / фото depositphotos.com

Чим популярніший той чи інший гаджет, тим більше на нього підробок. Часто на ринку ми натикаємось на фейкові AirPods, які зовні максимально імітують оригінал, через що виявити ознаки фальшивки, на перший погляд, дуже складно.

УНІАН "полазив" в інтернеті та знайшов, мабуть, найточніший спосіб відрізнити підроблені AirPods від оригінальних. Все, що від вас вимагається – звичайний ліхтарик. Досить буде і того, який вбудований в смартфон.

Як відрізнити оригінальні AirPods від підробки

Лайфхак полягає в тому, що якщо відкинути кейс AirPods і підсвітити знизу (як на фото знизу), то можна помітити смужки та темні плями. Виглядає не дуже красиво, зате можна бути 100% впевненим, що перед нами футляр від оригінальних навушників Apple.

Відео дня

Джерело: iphones.ru

Як ще відрізнити оригінальні AirPods від підробки? Нижче – характерні особливості неоригінальних навушників:

  • Підозріло низька вартість.
  • Якість пакування; справжня упаковка від Еппл – вся біла, в тон девайсу. 
  • Навушники не підключаються до iPhone миттєво.
  • Присутні додаткові "опції", яких немає в звичайних AirPods.

Також у налаштуваннях AirPods (шукайте в налаштуваннях iPhone у розділі Bluetooth) ви зможете знайти серійний номер, скопіювати його та перевірити на сайті Apple. Ясна річ, з неоригінальною продукцією такий трюк не вийде.

Apple у вересні випустила нові AirPods Pro 2

Культові навушники зовні принципово не відрізняються від попередньої моделі. Втім, вони отримали новий чіп H2, що дало свої позитивні результати. Звук став ще краще, а якість з'єднання – стабільніше. 

Також додали режим "адаптованої прозорості", який підлаштовує гучність музики під навколишні звуки, при цьому залишаючи найважливіші – голоси людей і звуки автомобілів, що наближаються.

Вас також можуть зацікавити новини: