Взимку краще не вибирати місця в літаку в проході / фото ua.depositphotos.com

Багато пасажирів люблять обирати в літаку місця біля проходу через легкий доступ до туалету і більший простір для ніг, проте взимку це не найкращий варіант.

Як пояснила експерт з подорожей з Blue Cruise Ясмін Пекель, взимку на цих місця набагато більше шансів підхопити вірус, пише Express.

"Дослідження показують, що ті, хто сидить у проході, більш схильні до ризику зараження мікробами, оскільки під час польоту ви вступите в контакт з набагато більшою кількістю людей. Якщо ви боїтеся чим-небудь заразитися, буде розумним замість цього вибрати місце біля вікна", – попередила вона.

Відео дня

Разом з тим, вона поспішила заспокоїти пасажирів: хоча літак і є закритим простором, повітря там набагато "безпечніше", ніж в багатьох інших приміщеннях.

"Повітря в літаку зазвичай циркулює через фільтри лікарняного класу, призначені для стримування та видалення бактерій. Це означає, що мікроби навряд чи будуть безпосередньо передаватися на відстань більше одного метра", – поянила експерт.

Як повідомляв УНІАН, раніше бортпровідники розповіли, який предмет в літаку є найбруднішим і буквально кишить мікробами.

При цьому лікарі поділилися своїми секретами, як залишатися здоровими в подорожах.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.