Названо найгірші типи попутників: ці люди в літаку дратують більшість / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, gettyimages.com

Для багатьох момент посадки в літак є початком довгоочікуваної відпустки. Утім деякі розслабляються надмірно і дозволяють собі заважати іншим в літаку. Опитування, проведене компанією Skyscanner, показало, що 12% пасажирів визнають, що коли-небудь дратували інших своїми діями в літаку, пише The Sun.

Чверть з них знімали взуття та шкарпетки в літаку, 17% вставали, щойно літак приземляється, аби якомога швидше вийти. При цьому представники покоління Z (1997–2010) найчастіше вважали себе винним у небажаній поведінці в літаку (22%). За ним йдуть мілленіали (1981–1996 роки) – 18%, і далі – бумери (1946–1964) – 7%. 

"Багато людей у ​​літаку – ті, хто вирушають у відпустку. Їм можна пробачити за те, що вони розслабилися та занадто рано перейшли у режим "відпустка". Але важливо зважати на своїх попутників, коли ви робите щось, що може сприйматися як таке, що дратує. Якщо вас це дратує, мабуть, це ознака того, що вам також слід уникати цього", – коментує речник Skyscanner.

Відео дня

Опитані мандрівники розповіли, що найбільше їх дратують ті, хто вживає багато алкоголю в літаку, а також люди, які дозволяють своїм дітям бігати в салоні. Крім цього, мандрівники казали, що їх дратують люди, які довго стоять у черзі біля виходу на посадку, і ті, хто плескає, коли літак приземляється. Також багатьох дратує, коли пасажир попереду закидає волосся на спинку сидіння, закриваючи людині позаду екран.

Ось 5 дій в літаку, які, згідно з даними опитування, дратували людей під час авіаперельотів найбільше: 

  • вживання надмірної кількості алкоголю під час польоту (назвали 48% опитаних);
  • батьки, що дозволяють своїм дітям бігати в літаку (48%);
  • люди, які оминають черги (43%);
  • люди, які відкидать сидіння під час подачі їжі та напоїв (43%)
  • люди, які відкидають сидіння назад у будь-який момент польоту (40%)

Поради туристам - поведінка, якої варто уникати 

Раніше експерти визначили 5 звичок туристів, які всіх дратують. Також було проведено дослідження, яке показало, що найбільше пасажирів літаків дратує стукіт по спинках їхніх крісел, зловживання алкоголем і різкі запахи.

Вас також можуть зацікавити новини: