Короткі шорти – не найкращий одяг для подорожей / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Готуючись до літньої відпустки, яка цьогоріч має всі шанси бути такою ж спекотною, як і минулорічна, туристи намагаються взяти з собою мінімум одягу – і короткі шорти або спідниці є одними з найпопулярніших літніх предметів гардероба.

Однак досвідчений бортпровідник із ніком @tommycimato пояснив своїм підписникам у TikTok, чому пасажирам варто назавжди забути про короткі шорти в літаках.

"Хоча б намагайтеся не вдягати шорти, коли ви в літаку. Ви ніколи не знаєте, наскільки там чисто. Якщо на вас будуть штани, на вас буде менше мікробів", – зазначив Томмі.

Також він дав ще кілька порад, яких варто дотримуватися в літаку, щоб уникнути контакту з бактеріями.

По-перше, не варто натискати кнопку зливу у вбиральні голими руками – краще використовувати для цього серветку.

По-друге, не варто класти голову або щоку на вікно під час сну, оскільки, знову ж таки, невідомо, скільки людей робили це ж саме до вас.

Крім того, за словами Томмі, пасажирам необхідно пити достатню кількість бутильованої води під час перельоту, а якщо раптом вони почуватимуться зле, не варто соромитися кликати бортпровідників – вони точно знають, як покращити вам політ.

Як повідомляв УНІАН, раніше журнал Condé Nast Traveler назвав види взуття, яке в жодному разі не можна вдягати в літак, адже це може бути не тільки незручно, а й небезпечно. До списку потрапили не тільки туфлі на шпильках.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей та дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.