Туристи розповіли про свої найстрашніші помилки в подорожах / фото ua.depositphotos.com

Кажуть, на помилках вчаться. Але завжди краще вчитися на чужих, а не на своїх помилках, особливо коли мова йде про подорожі.

Користувачі Reddit вирішили вберегти інших туристів від повторення помилок, які свого часу зіпсували їм відпочинок, запустивши відповідне опитування.

"Моя дружина забронювала готель не в тій країні та дізналася про це тільки о 19:00 того дня, коли ми заселялися", – написав ініціатор опитування з ніком r/travel.

Відео дня

Ще один користувач розповів, що забронював готель не на той рік.

"Ми їхали більше 10 годин на солдаут-фестиваль у Вегасі, всі великі готелі теж були розпродані... а ми забронювали готель на 2024 рік замість 2023", – поділився гірким досвідом користувач smolperson.

Найбільш бурхливе обговорення викликала відповідь користувача GrimeyScorpioDuffman, який розповів, що його найгіршою помилкою була поїздка з неправильним партнером.

"Немає нічого гіршого, ніж відвідати нове місце і відчути, що ви упустили можливість зробити те, що хотіли, тому що були занадто зайняті задоволенням чиїхось потреб", – поскаржився турист.

Також одразу кілька користувачів поскаржилися, що переплутали час вильоту їхнього літака, причому хтось приїхав занадто заздалегідь, а хтось навпаки запізнився.

Крім того, пасажири скаржилися на забуті в готелі документи і крадені особисті речі.

"Залишив всі свої речі в наметі, поки мене не було, і весь намет забрали, паспорти і все інше", – розповів користувач Delicious_Loquat_893.

Тим часом, користувач pickindim_kmet поділився, що найгіршою помилкою було довірити організувати поїздку комусь іншому.

"Дозволити комусь іншому організувати все це. Рейси о 4 ранку? Звісно. Готель з поганими відгуками на самому краю міста, оточений порожніми будинками для відпочинку? Звісно. Пройти 25 хвилин до найближчого місця, де можна поїсти? Ну, крім одного ресторану поруч з готелем, в якому за весь тиждень не було жодного відвідувача. Жодного", – поскаржився горе-турист.

Як повідомляв УНІАН, раніше користувачі користувачі Reddit також розповіли, на які "червоні прапорці" вони звертають увагу при виборі готелю.

Також туристи поділилися своїми найкращими лайфхаками, які вони використовують у подорожах.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.