Туристи поділилися сумним досвідом подорожей / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, REUTERS

Користувачі Reddit розповіли про свої найдурніші помилки, допущені в подорожах.

Запустив тред користувач під ніком Medium-Decision6899, який розповів, що він забув відчепити особисту сигналізацію з сумки перед здачею її на контроль в аеропорту. Отримав він свій багаж назад вже без сигналізації.

"Я підозрюю, що шнур витягнули під час перевірки, і бідним працівникам аеропорту довелося розбити його, щоб він перестав кричати на них. Вибачте хлопці", – написав він.

Відео дня

Помилки інших користувачів, які відгукнулися на питання, були менш ексцентричними: в топі були помилки в бронюванні та плутанина з часом/місцем.

"Я забронював поїзд з Венеції на сайті trenitalia. Коли поїзд так і не прибув, я виявив, що замовив автобус. Ми пропустили це", – розповів користувач під ніком MaddBadger.

"Я замовив квиток на екскурсію в музей Анни Франк і простояв чергу. Квиток був на наступний рік", – поскаржився користувач DICKASAURUS2000.

"Поїхав не в той аеропорт в Берліні та пропустив свій рейс", – розповів користувач Mcshizballs.

"Прибув на рейс на 1:00 pm замість 1: 00 am. На 12 годин пізніше. Рейс був з Індії в США, тож це була дуже дорога помилка", – поскаржився користувач bradkwells.

"Одного разу я забронював місяць на airbnb не на той місяць", – розповів користувач Bruce_e.

"Не я, а мій чоловік. Напередодні нашої першої поїздки до Барселони він помітив, що термін дії паспорта закінчився. На той момент вартість проживання в готелі була безповоротною, тому я попрощалася і вирушила в подорож сама", – написала користувачка Trekker_Cynthia.

А ось помилка користувача під ніком inbelfast отримала вельми несподіване продовження.

"Проводячи дуже п'яну ніч в Таїланді, я віддав свій гаманець прекрасній парі, з якою ми провели день в поїздці, щоб убезпечити себе, оскільки у мене не було кишень в шортах. Зайве говорити, що я прокинувся наступного дня, і карма мене наздогнала", – поділився він.

Втім, для нього історія закінчилася добре: одна людина з пари розшукала його на LinkedIn через якийсь час і повернула гаманець.

А ось користувачеві CalmAsYouAre пощастило менше – через власну помилку він втратив чималу суму грошей.

"Залишив всю готівку та посвідчення особи в моєму сейфі в готельному номері в Мексиці та поїхав до міста лише з однією кредитною карткою. Не усвідомлював цього, поки мені не довелося спробувати доїхати до готелю, і ніхто не міг прийняти кредитку... Довелося просити власника магазину зняти з моєї карти готівку – він зняв з мене 80 доларів і дав мені 30 доларів", – поскаржився горе-турист.

Тим часом, користувачеві hugobosslovescandles через власну помилку знадобилася допомога лікаря.

"Пішов у тижневий похід в Гранд-Каньйон в коледжі, та забув упакувати хоча б одну змінну пару спідньої білизни. Мені довелося піти до лікаря, коли я повернувся додому, так як у мене був таккий сильний висип на мошонці", – поділився сумним досвідом бідолаха.

Як повідомляв УНІАН, раніше портал Stuff NZ опублікував список з трьох дратівливих звичок туристів, щоб ті змогли вчитися на своїх помилках і стати кращими гостями в майбутньому.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.