У рейтинг також увійшли по два ресторани з Китаю і США \ pixabay.com

Сайт TripAdvisor опублікував свій черговий рейтинг кращих ресторанів світу - більше всього в топ-25 виявилося французьких, іспанських, італійських і британських ресторанів - по три в кожній країні.

Читайте такожНа першому місці в рейтингу кращих виявився напрочуд недорогий готель

У рейтинг також увійшли по два ресторани з Китаю і США і по одному з Мексики, ПАР, Нової Зеландії, Таїланду, Перу, Індії, Нідерландів, Аргентини та Канади, передає kommersant.

Відео дня

Перше місце в рейтингу посів страсбурзький ресторан Au Crocodile. Друге і третє місця посіли іспанські ресторани - Martin Berasategui і El Celler de Can Roca. Усі три ресторани відзначені і зірками Michelin.

При цьому вибір кращих ресторанів TripAdvisor відрізняється від їхнього відбору в гід Michelin - сюди кращі заклади обирають не експерти, а алгоритм, що оцінює кількість відгуків та оцінку, поставлену в них, за останній рік. «Замість оцінки групи експертів ці нагороди відображають відгуки за останні 12 місяців мільйонів користувачів, що відвідали ресторан», - заявила в зв'язку з публікацією рейтингу представник TripAdvisor Гейлі Коулмен.