Один з квестів мобільного додатку має назву «Сімейний квест» / УНІАН

У Києві запускають мобільний додаток WalQlike - інтерактивний путівник, який генерує тематичні екскурсії у вигляді квестів.

Про це повідомляє портал «Хмарочос».

Завдяки такому додатку користувач може обрати квест на вподобану тему, а путівник визначить найближчу пам’ятку та сформує маршрут екскурсії, розрахований на одну-три години. Користувач повинен буде рухатися від однієї локації до іншої, шукаючи відповіді на запитання і загадки про ці локації.

Відео дня

Аналогічний додаток вже працює у Львові та налічує вісім тематичних маршрутів. Наприклад, «Єврейський квест» знайомить із місцями єврейської спадщини, «Солодкий» - з кондитерськими та кав’ярнями, «Масонський» - з історією львівського масонства.

Розробники планують у майбутньому запускати проект в інших містах України та світу.

Київський WalQlike та перші два маршрути презентують у креативному просторі IZONE вже 30 травня. Один з квестів має назву «Сімейний квест».

Застосунок безкоштовний і доступний трьома мовами: українською, англійською та російською. Працює як на Android, так і на iOS.

Як повідомляв УНІАН, рік тому в Одесі з’явилася нова гумористична мапа міста, яка не лише по-справжньому смішно розповідає про найвідоміші та не дуже "розкручені" туристичні об’єкти Південної Пальміри, а і є справжньою енциклопедією одеського життя.