Ілюстрація / REUTERS

Lufthansa оголосила про скасування 7100 рейсів у березні через падіння попиту і введених обмежень з боку держав на подорожі.

Дана ситуація торкнеться внутрішніх перельоти по Німеччині, рейсів до Італії, Скандинавії, країн Балтії, Польщу, Росію, Велику Британію, Францію, Іспанію, Португалію, та за іншими напрямами, передає avianews.com.

Із Франкфурта авіакомпанія скасує 3 750 рейсів до 75 аеропортів, із Мюнхена - 3 350 рейсів у 65 аеропортів.

Відео дня

Читайте такожСитуація в туріндустрії через коронавірус стала найгіршою з початку 2000-х - Bloomberg

З 8 до 28 березня Lufthansa і авіакомпанії, що входять в однойменну групу, припинять польоти в Ізраїль через введення цією країною обмежень на в'їзд громадян країн, у яких зафіксовані випадки захворювання коронавірусом COVID-19.

На цей час Lufthansa Group заявила про скорочення польотної програми на 25%, при цьому зменшення провізних ємностей еквівалентно постановці на прикол 150 літаків, включаючи 125 середньомагістральних і 25 далекомагістральних. Усього флот авіакомпаній Lufthansa Group включає 770 авіалайнерів, в тому числі 180 далекомагістральних.

Як повідомляв УНІАН, за даними Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) авіакомпанії можуть втратити від 63 до 113 мільярдів доларів доходу від пасажирських перевезень у світі в 2020 році, в залежності від поширення коронавірусу.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.