Ілюстрація / REUTERS

Уряд Ізраїлю у зв'язку з поширенням коронавірусу Covid-19 прийняв рішення про внесення в "карантинний список" туристів з ще п'яти європейських країн.

В список були включені Німеччина, Франція, Іспанія, Австрія і Швейцарія, повідомляє УП посиланням на Reuters.

До цього списку були Італія, Китай і Сінгапур. Тепер усі, хто прибуває до Ізраїлю з цих країн, будуть поміщені під домашній карантин на 14 днів.

Відео дня

Читайте такожВ Італії через спалах коронавірусу закрили всі школи та університети - ЗМІ

Також ізраїльське Міністерство охорони здоров'я закликало скасувати всі міжнародні конференції в Ізраїлі і заборонило проведення зборів більше ніж 5 тисяч осіб.

Усього в Ізраїлі підтвердили 15 випадків коронавірусу. Близько 5 тисяч ізраїльтян, які прибули з "гарячих точок" поширення вірусу, перебувають під домашнім карантином.

Як повідомляв УНІАН, спалах викликаного новим коронавірусом захворювання було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю - 12-мільйонному Ухані. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала його надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу.

Станом на 4 березня в світі зареєстровано 93 160 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 198 - летальні. Одужали 50 690 осіб.

Профілактика коронавірусу / інфографіка: УНІАН