Відсвяткувати парубочий вечір в Севільї може будь-хто, але в межах пристойності / фото ua.depositphotos.com

Нещодавно обраний мер Севільї заявив, що міська рада ухвалить закон, спрямований на припинення антисоціальної поведінки під час парубочих і дівич-вечорів.

Хосе Луїс Санс, який став мером іспанського міста в травні, оголосив, що закон заборонить людям здійснювати "непристойні дії" на вулицях і носити спідню білизну в громадських місцях, а також будь-які "костюми, що містять сексистські елементи або послання". Про це пише Independent.

Він також заборонить будь-які костюми, "які можуть порушити моральну або сексуальну недоторканність іншої людини", а також "вчинення або підбурювання до вчинення дій, що порушують сексуальну свободу... або вчинення непристойних ексгібіціоністських дій".

Відео дня

Будь-кому, хто буде викритий в порушенні правил, загрожує штраф, точна сума якого поки не названа. В якості потенційного орієнтира в 2022 році Малага ввела штрафи в розмірі 750 євро за ходіння по вулиці в нижній білизні або з надувною лялькою.

Санс сказав, що місто "абсолютно не зацікавлене" у тому виді туризму, який приносять в Севілью парубочі та дівич-вечори.

"Відсвяткувати парубочий вечір в Севільї може будь-хто. Що ми не схвалюємо, так це групи людей, одягнених як завгодно, з духовими оркестрами за спиною, що турбують багатьох жителів Севільї - особливо в районах історичного центру - які також мають право насолоджуватися своїм містом", - сказав Санс.

Рішення про прийняття нового закону послідувало за гнівом і скаргами місцевих жителів, оскільки після пандемії в місті спостерігається зростаючий приплив туристів.

Один із жителів повідомив місцевій радіостанції Antena 3, що те, що відбувалося під час деяких холостяцьких вечірок, було "ганебним", додавши, що "люди приходять оголеними. Ви можете побачити все".

Консервативна місцева газета ABC писала, що дії та костюми деяких туристів "викликають огиду, особливо у старших сусідів".

Боротьба з непристойною поведінкою в Малазі

Як повідомляв УНІАН, минулого року влада популярного курорту Малага в Іспанії, що полюбився туристам, які бажають влаштувати вечірку, заборонили надувні пеніси і секс-ляльки, які люди приносять на вечірки з нагоди парубочих та дівич-вечорів.

Тепер там заборонено ходити або залишатися на вулиці лише в нижній білизні, в одязі або аксесуарах, що зображують геніталії, або з ляльками чи з елементами сексуального характеру. Порушення заборони може призвести до штрафу від 750 до 1500 євро.

Вас також можуть зацікавити новини: