Малага вирішила боротися з непристойними туристами-тусовщиками / фото ua.depositphotos.com

Влада популярного курорту Малага в Іспанії заборонила надувні пеніси і секс-ляльки, які люди приносять на вечірки з нагоди парубочих і дівич-вечорів.

Як пише Daily Mail, в останні роки це південне іспанське місто стало улюбленим місцем туристів, які бажають влаштувати вечірку, завдяки дешевим рейсам і бурхливому нічному життю. Однак тепер місцеві жителі налаштовані жорстко поритися з непристойною поведінкою.

Згідно з новим законом, зокрема, буде "заборонено ходити або залишатися на вулиці тільки в спідній білизні, в одязі або аксесуарах, що зображують геніталії, або з ляльками, або з елементами сексуального характеру".

Відео дня

Порушення заборони, яка ще має бути прописана в місцевому законодавстві, може призвести до штрафу до 750 євро. Штраф може зрости до 1500 євро, якщо правопорушник перебуває з неповнолітнім або людиною з інвалідністью, або вчиняє правопорушення перед школою чи дитячим майданчиком.

Законодавці мерії кажуть, що поліція спочатку попросить правопорушників дотримуватися нових правил, а штрафи накладе тільки в разі відмови.

Посилення правил поведінки для туристів в Іспанії

Іспанія, як один з найпопулярніших тусовочних літніх напрямків, незважаючи на значні доходи від прийому іноземних туристів, в останні роки активно бореться з непристойною поведінкою відпочиваючих, а також надмірним напливом гостей.

Лідером у боротьбі з аморальністю вважається іспанська Майорка, яка нещодавно вирішила ввести ліміт на туристів. Зокрема, у 2019 році популярний туристичний острів заборонив вживати алкоголь у деяких районах, в тому числі на пляжі.

Влітку 2022 року, коли туристи масово повернулися на Майорку після пом'якшення ковідних обмежень, деякі місцеві ресторани вирішили ввести дрес-код, щоб відлякати погано одягнених туристів. Пізніше готельєри на Майорці вирішили боротися з галасливими туристами, змусивши їх підписувати при заселенні в готелі так званий "кодекс поведінки".

А ось влада популярного курортного міста Сан-Себастьян в Іспанії вирішила брати гроші за порятунок п'яних туристів з води, якщо буде доведено, що на момент події вони перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Вас також можуть зацікавити новини: