Ресторани можуть заповнюватися не більше ніж на 30% від загальної місткості \ ua.depositphotos.com

Ресторани та інші заклади громадського харчування Дуба. отримали право відновити роботу після майже місячного припинення діяльності через спалах коронавірусу COVID-19.

Читайте такожЦьогоріч країни Євросоюзу можуть не пускати до себе туристів (відео)

Частина ресторанів вже почала приймати гостей в п'ятницю, 25 квітня. Зокрема, готельна група Jumeirah Group відкрила три ресторани – Kayto, Rockfish і Shimmers – на курортах Jumeirah Al Naseem і Mina A' Salaam.

Відео дня

Готель JW Marriott Marquis повідомив про відкриття ресторанів Tong Thai і Prime 68 з 28 квітня 2020 року. 1 травня на курорті Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach відкриється ресторан Nammos. Ресторани групи Bulldozer Group, в тому числі Cipriani і Gaia, як очікуються, будуть відкриті в середині травня 2020 року, повідомляє russianemirates.

24 квітня 2020 року в Дубаї був послаблений режим суворого карантину у зв'язку з настанням священного місяця Рамадан, в результаті чого ресторани та кафе отримали право відновити роботу за умови дотримання санітарно-епідеміологічних норм.

У їхньому числі – дотримання соціальної дистанції між гостями і посилена дезінфекція приміщень.Ресторани можуть заповнюватися не більше ніж на 30% від загальної місткості.

Крім цього, знаменитий Золотий ринок, що знаходиться в дубайському районі Дейра, відкрився після інтенсивної стерилізації 26 квітня. Саме район традиційних ринків Al Ras був першим закритий на цілодобовий карантин у зв'язку з виявленням на його території випадків захворювання коронавірусом.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.