На Сицилії вирішили, як залучити туристів \ wikipedia.org

Влади Сицилії оплатить туристам половину вартості авіаквитків, а також частину рахунки за готель в рамках стратегії з відновлення туризму на острові після закінчення карантину пов'язаного з пандемією коронавірусу.

Читайте такожІталія планує відкрити головні визначні пам'ятки в травні

Як повідомляє газета Daily Mail, "відповідно до нової стратегії розвитку туризму на Сицилії, орієнтованої на відновлення галузі після закінчення пандемії коронавірусу, влада регіону готова оплатити 50% вартості авіаквитків, а також кожну третю ніч в об'єкті розміщення. Крім того, туристи отримають безкоштовні квитки в музеї та на місця археологічних розкопок. Ваучери з пропозиціями будуть доступні на сайті Visit Sicily", - пише видання.

Відео дня

Як зазначає газета, влада Сицилії виділить на цю програму 50 млн євро, в той час як за березень і квітень туріндустрія втратила близько 1 млрд євро.

В Італії 13% ВВП припадає на туризм, і країна вже шукає способи перезапуску галузі після поетапного виходу з карантину, запланованого на 4 травня.

Як повідомляв УНІАН, італійці починають готуватися до туристичного сезону та облаштовують пляжі згідно правил соціальної дистанції на пляжах.

Італія більше інших європейських країн постраждала від пандемії коронавірусу. Вона знаходиться на другому місці за кількістю смертей через коронавірус після США.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.