У Дубаї після карантину знову відкриваються ресторани

Ресторани Дуба. отримали право на відновлення роботи після карантину.

Ресторани та інші заклади громадського харчування Дуба. отримали право відновити роботу після майже місячного припинення діяльності через спалах коронавірусу COVID-19.

Читайте такожЦьогоріч країни Євросоюзу можуть не пускати до себе туристів (відео)

Частина ресторанів вже почала приймати гостей в п'ятницю, 25 квітня. Зокрема, готельна група Jumeirah Group відкрила три ресторани – Kayto, Rockfish і Shimmers – на курортах Jumeirah Al Naseem і Mina A' Salaam.

Готель JW Marriott Marquis повідомив про відкриття ресторанів Tong Thai і Prime 68 з 28 квітня 2020 року. 1 травня на курорті Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach відкриється ресторан Nammos. Ресторани групи Bulldozer Group, в тому числі Cipriani і Gaia, як очікуються, будуть відкриті в середині травня 2020 року, повідомляє russianemirates.

24 квітня 2020 року в Дубаї був послаблений режим суворого карантину у зв'язку з настанням священного місяця Рамадан, в результаті чого ресторани та кафе отримали право відновити роботу за умови дотримання санітарно-епідеміологічних норм.

У їхньому числі – дотримання соціальної дистанції між гостями і посилена дезінфекція приміщень.Ресторани можуть заповнюватися не більше ніж на 30% від загальної місткості.

Крім цього, знаменитий Золотий ринок, що знаходиться в дубайському районі Дейра, відкрився після інтенсивної стерилізації 26 квітня. Саме район традиційних ринків Al Ras був першим закритий на цілодобовий карантин у зв'язку з виявленням на його території випадків захворювання коронавірусом.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.