Заклад розміститься на майданчику лайнера і плавучого готелю Queen Elizabeth II в порту Рашид \ фото REUTERS

Найбільший у світі плавучий нічний клуб під назвою Float Dubai відкриється в Дубаї в жовтні.

Заклад, розрахований на тисячу осіб, розміститься на майданчику лайнера і плавучого готелю Queen Elizabeth II в порту Рашид. Клуб працюватиме з четверга по суботу з 22: 00 до 03: 00.

Гості зможуть відвідувати клуб безкоштовно або бронювати столики з умовою мінімальних зборів. У залі встановлять барні столики, а також будуть обладнані окремі зони для гостей з видом на сцену і нічний Дубай. В клубі можна буде поїсти страви паназіатської кухні.

Відео дня

Читайте такожУ Дубаї з'явиться найвище колесо огляду в світі

Робота нічних клубів у Дубаї

12 серпня влада Дубая дозволила нічним клубам відновити роботу за розкладом, що діяв до пандемії COVID-19. Нічні розважальні заклади отримали право приймати гостей до 03:00.

На вході у відвідувачів не запитують сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. Барам, у свою чергу, дозволили сервірувати алкоголь на стійках. У ресторанах безпечна дистанція між столами скорочена з 2 до 1,5 м. За кожен стіл дозволяється розміщувати до 10 гостей.

Ресторанам і кафе дозволено працювати до 03:00, при цьому гості не можуть проводити в них більше трьох годин поспіль. У ресторанах як і раніше зберігається вимога носіння масок: гості зобов'язані надягати їх, коли встають з-за столу або йдуть в туалет, передають russianemirates.com.

Як повідомляв УНІАН, у липні у Дубаївідкрили найглибший у світі басейн для дайвінгу Deep Dive Dubai. Басейн, глибиною понад 60 м, заповнений 14 млн літрів води. На його дні - ціле місто з покинутими квартирами і бібліотеками, ігровими кімнатами з настільним футболом, велосипедами і стінами, розписаними графіті.