Які пляжі Києва безпечні для відвідування: сапери завершили перевірку

На чотирьох пляжах Києва наразі купатись заборонено.

Київська міська військова адміністрація оприлюднила перелік пляжів міста та зон відпочинку біля води, які були обстежені фахівцями щодо відсутності вибухонебезпечних предметів та є безпечними для відвідування.

Відповідна інформація оприлюднена у Telegram-каналі КМВА.

"З початку проведення нетехнічного обстеження місць відпочинку біля води на території Києва перевірили 32 парки та сквери фактичною площею 252,92 га", – зазначили у КМВА.

Зокрема, йдеться в повідомленні, на чотирьох пляжах Києва наразі купатись заборонено. Це зона відпочинку "Совська балка" (Солом'янський район), "Озеро Голубе" (Подільський район), "Осокорки" та "Сонячне" (обидва – Дарницький район).

Натомість безпечними є пляж "Галерний" у Голосіївському районі, а також пляжі "Молодіжний", "Веселка", "Центральний", "Березняки", "Райдуга", "Тельбін", "Довбичка", "Лісова", "Русанівська коса", "Русанівський канал", "Горбачиха" (усі – у Дніпровському районі). В Оболонському районі дозволене відвідування пляжів озера "Вербне" та затоки "Наталка", а також на ставках "Карачун" і "Міський", озера "Редікіне" та пляжу "Пуща-Водиця". 

При цьому в КМВА знову нагадали, що цього року офіційно купальний сезон у Києві не відкривають.