Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає / dn.npu.gov.ua

Бойовики обстріляли околиці Мар’їнки Донецької області, двоє поліцейських дістали поранення.

Читайте такожБіля Мар’їнки під час бою вибухнуло одне з наших озброєнь: двоє українських військових загинули, п'ятеро поранені

Про це йдеться у зведенні станом на 18:00, оприлюдненому на сторінці операція Об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook.

«О 10:50 противник відкривав вогонь, застосовуючи стрілецьку зброю, по північно-східній околиці Мар’їнки. Під ворожим вогнем опинилися поліцейські полку особливого призначення Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області зі складу Об’єднаних сил, які здійснювали патрулювання у житлових кварталах. Внаслідок вогневого зіткнення двоє поліцейських дістали поранення», - йдеться у повідомленні.

Загалом упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години, окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню в районі проведення ООС. Важке озброєння не застосовувалося.

Бойовики відкривали прицільний вогонь в основному з гранатометів та стрілецької зброї по позиціях українських бійців у районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Мар’їнка, Чермалик, Гнутове, Водяне та Широкине.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

«Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою», - наголошується у повідомленні.