Бойовик в зоні АТО / REUTERS

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Маріупольському напрямку відбулось 9 обстрілів. В Широкиному і Талаківці противник вів вогонь з озброєння БМП, а в районах Красногорівки, Павлопіля та Новотроїцького – з гранатометів і стрілецької зброї. Також на цій ділянці активність проявили снайпери.

«На Донецькому напрямку окупанти 11 разів порушували «режим тиші». В бік сил АТО в районі Зайцевого обстріли тривали з гранатометів та стрілецької зброї, в напрямку Верхньоторецького - з мінометів калібру 82мм, а в Луганському та Авдіївці окупанти задіяли кулемети, гранатомети, озброєння БМП, міномети обох калібрів», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожЗа добу на Донбасі поранили п'ятьох українських військових

За даними штабу, на Луганському напрямку зафіксовано три збройні провокації. Підрозділи сил АТО поблизу Новоолександрівки та на околиці Станиці Луганської бойовики обстріляли з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї, а в Троїцькому – одночасно з мінометів 82 та 120 калібрів.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі російсько-окупаційні війська 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.