Напередодні українська армія втратила чотирьох бійців, трьох поранених та ще двоє зникли безвісти, їх також вважали загиблими, але вони дивом протрималися до ранку і вийшли до своїх.

Ще один поранений український боєць потрапив у полон. Бійці розповіли про підступний наступ диверсійної групи.

Читайте такожНазвано імена чотирьох загиблих під Кримським українських військових (фото)

Командир Сергій розповідає, як все було: ворожа диверсійна група намагалася пройти до них у тил. Українські військові зупинили їх, а потім почали переслідувати уже на території противника, а там - засідка. Терористи завчасно підготували укріплення й вогневі позиції, була підігнана й важка техніка.

"Ворог притис до землі ціле відділення українських піхотинців, розстрілював з кулеметів та танка. Лише коли запрацювали міномети з українського боку, відступив", - йдеться у сюжеті.

Раніше терористи "ЛНР" заявили, що захопили у полон пораненого українського розвідника.  У свою чергу, в штабі АТО перевіряють опубліковану бойовиками інформацію щодо нібито взятого у полон військовослужбовця у районі Кримського. 

Нагадаємо, двоє військовослужбовців ЗСУ, які вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, вийшли з-під обстрілу й повернулися у свої підрозділи.