Бойовики говорять про захопленого українського розвідника / фото з ресурсу бойовиків

Терористи "ЛНР" стверджують, що захопили у полон пораненого українського розвідника.

За словами проросійських найманців, вони захопили у полон бійця ЗСУ, коли забирали загиблих унаслідок бою.

У штабі АТО перевіряють опубліковану бойовиками інформацію щодо нібито взятого в полон українського військового у районі Кримського. Про це у коментарі повідомив речник штабу АТО Василь Лабай, передає InfoResist.

Читайте такожУ бою під Кримським загинув молодший сержант "Ніндзя", у нього залишилася дружина й троє маленьких дітей (фото)

"Враховуючи той безлад, який зараз відбувається в непідконтрольному українській владі Луганську, бойовики дедалі частіше поширюють неправдиву інформацію про Збройні сили України, щоб відвернути увагу від тих подій, які відбуваються в Луганську. Ми бачили це відео і зараз відповідні органи вивчають його", — сказав він.

Лабай переконаний, що якщо ця інформація підтвердиться, то "українська влада буде боротися за якнайшвидше звільнення нашого військового, як і за інших українських полонених".

Як повідомляв штаб АТО, двоє військовослужбовців ЗСУ, які вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, вийшли з-під обстрілу й повернулися у свої підрозділи.