У мережі з'явилася інформація про ліквідацію в Україні" правої руки " Кадирова / фото grozny-inform.ru

Соратник ватажка Чечні Рамзана Кадирова Адам Делімханов досі не вийшов на зв'язок після того, як з'явилася інформація про його ліквідацію в Україні. Політтехнолог і офіцер ЗСУ Тарас Березовець не виключає, що він міг вижити.

"Судячи з того, що повідомляли наші джерела, пов'язані з Силами спеціальних операцій, він-таки потрапив під заміс. Питання тільки - наскільки серйозно. Ми можемо допустити, що він дійсно міг отримати поранення, але наскільки вони були серйозними, я не беруся судити", - відзначив він.

За його словами, на Делімханова зав'язані не тільки військові питання, а й фінансові:

"Він - консільєрі при босі мафії, який знає дуже багато, знає дуже багато таємницею фінансової кухні набагато більше, ніж знає навіть сам Кадиров...Кадиров прекрасно розуміє, що, якщо з такою людиною, як Делімханов щось трапиться, він може тягнути за собою багато фінансові кінці, умовно кажучи, Ось ці всі бухгалтерські книги, доступу до яких у Кадирова навіть немає. І не факт, що є дублікати всіх цих рахунків, паролів до них. Він цілком є носієм унікальної інформації".

Адам Делімханов - що повідомлялося про його ліквідацію

Нагадаємо, днями український військовий повідомив, що ліквідовано соратника ватажка Чечні Рамзана Кадирова. Зазначалося, що Адам Делімханов з "кадировцями" перебував у Запорізькій області.

Кадиров же заявив, що його соратник Делімханов живий: "Я це знав з самого початку фейкового вкидання, але вирішив продемонструвати всім, в першу чергу українцям, до якої міри опустилися їхні Засоби масової інформації".