Жданов спрогнозував нову "бавовну" на аеродромі у Білорусі (відео)

За словами військового експерта, відкрито вдарити по білоруських аеродромах Україна не може "з політичних міркувань".

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому Україна не може вдарити по білоруському військовому аеродрому в Зябрівці.

Свою думку з цього приводу він висловив в YouTube.

"Особливість нанесення удару по Білорусі полягає в тому, що у нас з Білоруссю навіть не розірвані дипломатичні відносини на сьогоднішній день.  Якщо ми вдаримо по Білорусі, нас можуть звинуватити в агресивності щодо Республіки Білорусь. Тому я думаю, що це політичне рішення, і воно продиктоване не тільки нашим політичним керівництвом, але, швидше за все, продиктоване і нашими країнами-партнерами, – вважає експерт. – Офіційно відкритого удару по Зябровці ми завдати не можемо з політичних міркувань".

Разом з тим, на думку Жданова, на аеродромі у Зябрівці можуть статися нові "нещасні випадки".

"Цілком можливо, що може бути порушення заходів пожежної безпеки, як, до речі, вже було у Зябровці... В кінцевому підсумку вони сказали, що вибухнув танк... Але місцеві жителі кажуть, що ударів було вісім... Думаю, що цілком можливо, що такі "нещасні випадки" у Зябровці можуть статися", – додав експерт.

Вибухи і "спалахи" на аеродромі "Зябровка"

Нагадаємо, вночі 11 серпня моніторингова група "Беларускі Гаюн" повідомила, що в Білорусі чутні звуки вибухів і видно " спалахи "на аеродромі "Зябровка" у Гомельській області.

Стверджувалося, що на військовому об'єкті було не менше 8 "спалахів".

Міністерство оборони Білорусі повідомило про проведенні навчань військ ППО і ВПС з бойовою стрільбою, проте чи пов'язані вони зі спалахами в районі Зябровки – невідомо.

Вас також можуть зацікавити новини: