ЗСУ прололжают бити ворога / t.me/V_Zelenskiy_official

Одним із завдань розвідки боєм, яку почали ЗСУ на початку червня в смузі забезпечення російських окупантів, було не тільки виявлено прихованих позицій їх артилерії, а й виявлення складів з боєприпасами в глибокому тилу.

Така думка висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. "ВСУ розгорнули буденну роботу з виносу складів з БК по всій третій лінії і глибше! В результаті двотижневої роботи ми бачимо те, що російське командування перейшло на тактику мобільних складів - застосування ББМ і вантажного автотранспорту", - пояснив аналітик.

"Тобто, весь БК розміщують на ББМ, переважно завантажують МТ-ЛБ, або автотранспорті і ганяють його по полях, з підвезенням на ті ділянки, де вичерпується боєзапас. За задумом ніби як нічого, мобільність і невловимість, а на ділі... Судячи зі статистики - чергові граблі окупантів", - прокоментував Коваленко.

Відео дня

Контрнаступ ВСУ

Долговий час про початок контрнаступу говорили всі, проте заступник міністра оборони Ганна Маляр відповіла, що про його початок оголошувати не будуть. А серетар РНБО Олексій Данилов заявив, що коли контрнаступ почнеться - побачать всі.

Деякий час тому наші військові досягли успіху і звільнили від окупантів 8 населених пунктів.

Вас також можуть зацікавити новини: