31 січня в Криму пролунали вибухи / скріншот

У тимчасово окупованому Росією Криму 31 січня ракета влучила по пункту зв'язку військового аеродрому "Бельбек" у Севастополі. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA з посиланням на свої джерела.

Як зазначається, 31 січня окупаційна влада заявила, що, за попередньою інформацією, російська ППО збила БПЛА над акваторією в районі "Бельбека". Стверджувалося, що всі служби приведені в стан бойової готовності, а рятувальна служба міста пошкоджень інфраструктури нібито не фіксує.

Однак, за даними джерел, у результаті атаки невстановлена ракета влучила по військовому аеродрому "Бельбек". Зокрема, був атакований пункт зв'язку військової частини 80159, яка, згідно з відкритими даними, відноситься до вказаного аеродрому.

Відео дня

"Пункт зв'язку загорівся, площа пожежі склала близько 30 квадратних метрів", - повідомляє ресурс.

За попередніми даними, постраждалих немає. На оприлюдненому відео, зробленому, очевидно, місцевими жителями, зафіксовано, як одночасно з вибухом вгору піднімається чорний дим.  

Атака на "Бельбек" - що повідомлялося

Нагадаємо, 31 січня у тимчасово окупованому Росією Криму в районі аеродрому "Бельбек" сталися вибухи. Спочатку про те, що трапилося, повідомили користувачі соціальних мереж, пізніше Міноборони РФ заявило про збиття двох десятків "українських ракет". Також відомство заявило, що уламки ракет впали на територію військової частини в районі населеного пункту Любимівка, де розташований аеродром "Бельбек". За запевненнях Міноборони РФ, російська авіація пошкоджень не отримала.

Крім того, повідомлялося, що вибухи чули в Щолкіно, в районі Казантипу, а також - в Євпаторії і Саках. Ще зазначалося, що "неспокійно в Джанкої".

Вас також можуть зацікавити новини: