Нацполіція Київської області показала уламки збитої ракети / фото Нацполіції Київської області

Російські окупанти втретє за цю добу атакують ракетами Київську область, в області працюють сили протиповітряної оборони.

Про це близько полудня повідомив у своєму Telegram-каналі голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

"Київщина! Третя за добу повітряна тривога. В області працює ППО", - зазначив він.

Відео дня

Кулеба закликав перебувати в укриттях.

Оновлено. Нацполіція Київської області показала уламки збитої ракети. Пошкоджень інфраструктури та постраждалих в результаті збиття немає, так як ракета впала у лісовій зоні над полем. Бойовий снаряд важить 400 кг.

Нацполіція Київської області показала уламки збитої ракети / фото Нацполіції Київської області
Нацполіція Київської області показала уламки збитої ракети / фото Нацполіції Київської області

Масована атака Росії 22 жовтня

Раніше сьогодні, 22 жовтня, голова Київської ОВА Олексій Кулеба заявив, що на Київщині працює протиповітряна оборона. Мер Києва Віталій Кличко повідомив пізніше, що кілька ракет російських окупантів, які летіли на столицю, сили протиповітряної оборони збили в Київській області.

Також голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив, що в області чутні вибухи, і що окупанти продовжують ракетний обстріл Хмельницької області.

Крім того, начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк заявив, що в Чернівецькій області літак Збройних сил України збив ракету, вона впала в озеро.

Очільник Рівненщини Віталій Коваль повідомив про обстріл області та "влучання", а очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що на Львівщині також спрацювала протиповітряна оборона.

Також мер Луцька Ігор Поліщук повідомив, що російські окупанти вдарили по об'єкту енергетики в Луцьку, одна людина отримала опіки.

Голова Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович повідомив, що окупанти завдали ракетних ударів по важливих енергетичних об'єктах у двох районах Кіровоградщини.