Атаки на військові об'єкти РФ тривають / Ілюстрація / REUTERS

Останні атаки безпілотних літальних апаратів на російські регіони і окупований Крим демонструють здатність України відповісти на терор.

Таку думку висловив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов в ефірі телеканалу Freedom, коментуючи удари по Москві і тилових районах Російської Федерації, в тому числі по Брянській області.

"Українська сторона ще раз чітко продемонструвала російським окупантам: у разі нанесення ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури українська сторона залишає за собою право на відповідні акти. Але, на відміну від російських окупантів, в центрі уваги українських військ, або невідомих безпілотників, будуть виключно законні цілі на території РФ", - зазначив він.

Снєгірьов нагадав про успішну атаку по пороховому заводу в Тамбові і "приземлення" дрона на підприємстві, які випускає ракети "Калібр" в підмосковному місті Коломна.

"Ці акції носили в першу чергу демонстраційний і показовий характер. Українська сторона продемонструвала збільшену можливість в моменті нанесення ударів по підприємствах ВПК і тилових баз накопичення", - додав він.

Аналітик вважає, що, оскільки українське виробництво ударних безпілотних літальних апаратів зростає, Росію очікує більша кількість атак. Це призведе до зміни характеру підтримки війни в російському суспільстві, переконаний він.

Останні атаки дронів по Росії: що відомо

Нагадаємо, що цієї ночі у Москві заявили про атаку дронів, відповідні відео з'явилися в мережі. Один з безпілотників збили на Горьківському шосе, він загорівся.

Російська влада заявила, що в Богородському районі столиці відпрацювала протиповітряна оборона, руйнувань не було.

14 листопада безпілотні літальні апарати атакували Коломну, повідомлялося про вибухи в районі Конструкторського бюро "машинобудування"

Вас також можуть зацікавити новини: