Україна посилює атаки на об'єкти російської інфраструктури / скріншот

Україна активізувала напади на російські військові об'єкти та інші важливі цілі в тилу на територіях, підконтрольних Російській Федерації. Партизани працюють не лише на тимчасово окупованих територіях України, а й у РФ.

"Судячи з усього, Україна активізує напади на російські військові об'єкти, об'єкти матеріально-технічного забезпечення та інші важливі об'єкти в тилу на окупованих територіях України та Росії", - йдеться у повідомленні аналітиків Інституту вивчення війни.

Головне управління військової розвідки України повідомило 12 листопада, що 11 листопада українські партизани напали на російський військовий штаб в окупованому Мелітополі Запорізької області, в результаті чого загинули не менше трьох співробітників ФСБ РФ і Росгвардіі.

Відео дня

Заява ГУР від 12 листопада послідувала за нападом українських партизан на колишнього главу так званої "Народної міліції ЛНР" 8 листопада, ударами по російській військовій базі в окупованому Скадовську Херсонської області та засобам Чорноморського флоту в Криму 9 листопада, а також трьома ударами по тилах і партизанськими атаками в Росії 11 листопада.

З літа 2023 року українські війська проводять ударну кампанію, спрямовану саме на тимчасово окупований український півострів Крим.

Вибух у штабі окупантів у Мелітополі - що відомо

За даними української розвідки у тимчасово окупованому Мелітополі в результаті вибуху в штабі окупантів знищено трьох російських офіцерів. Зазначається, що таким чином окупантам помстилися представники місцевого руху опору.

У свою чергу мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що ліквідація ворогів на базі цього підприємства вже відбувалася раніше кілька разів, але російських військових "це нічому не навчило".

Вас також можуть зацікавити новини: