Авіація і ракетники добряче потріпали окупантів: уражено 24 зосередження живої сили

Також ЗСУ розбили військову техніку та засіб протиповітряної оборони.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. У свою чергу підрозділи ракетних військ уразили 13 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, засіб протиповітряної оборони, 4 артилерійських засоби та склад боєприпасів противника.

Війна в Україні: новини

22 листопада стало відомо, що окупанти різко збільшили кількість штурмових дій на Таврійському напрямку та скидають КАБи з літаків Су-35. Сили оборони тримають оборону на Авдіївському напрямку та продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Втрати ворога у живій силі та бронетехніці зростають.

При цьому у звіті Інституту з вивчення війни зазначається, що окупанти продовжили наземні атаки вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна. Геолокаційні кадри свідчать про просування російських військ на схід від Синьківки. Також окупанти завершують перегрупування сил і незабаром можуть посилити темпи наступальних дій у цьому районі.

При цьому, аналітики Інституту зазначили, що за даними російських воєнкорів, окупанти просунулися в районі Серебрянського лісу, але ISW не знайшов візуальних доказів цього твердження. 

Вас також можуть зацікавити новини: