Авіація ЗСУ розтрощила чотири райони скупчення живої сили окупантів

Також два райони скупчення живої сили окупантів уразили артилеристи.

Авіація Сил оборони за добу завдала чотири удари по районах зосередження особового складу та військової техніки противника.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу. Там зазначили, що підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, радіолокаційну станцію та артилерійський підрозділ ворога на вогневих позиціях.

Крім того, протягом цієї доби противник завдав два ракетних удари із ЗРК С-300 по цивільній інфраструктурі селища Циркуни на Хірківщині, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок. Крім того, ворог завдав 48 авіаційних ударів та здійснив близько 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Війна в Україні: новини

Російські окупаційні війська мілітарізували острів Джарилгач, розмістивши там своїх військових. За даними Генштабу, росіяни розмістили на острові близько 300 своїх військовослужбовців та 15 човнів іноземного виробництва, що були викрадені у місцевого населення.

Вас також можуть зацікавити новини: