Військовий розповів про ситуацію в Часовому Ярі / фото 148-ма окрема артилерійська бригада

Командир екіпажу БПЛА "Кара небесна, 4-ї бригади НГУ "Рубіж" Андрій Отченаш розповів про ситуацію у Часовому Яру та відповів, чи є окупанти у місті.

"Станом на сьогодні ворог не зайшов у населений пункт, немає жодного факту того, що він є десь на території Часового Яру", - розповів військовий в ефірі КИЇВ24.

Боєць зазначив, що ЗСУ будуть тримати населений пункт до тих пір, "поки це буде вигідно, поки це буде можливо, поки буде знищуватись максимальна кількість особового складу ворога".

Відео дня

При цьому він зазначив, що ворогу максимально важко буде отримати якісь вигідні рубежі на цьому напрямку, тим більше з тією кількістю втрат, які він отримує.

Часів Яр - новини

Ветеран АТО Євген Дикий заявив, що у Часовому Ярі вирішується битва за Донецьку область, адже контроль над Часовим Яром - це не просто тактична перевага, оскільки воно розташоване на панівних висотах, то контроль над ними - це вогневий, а в перспективі і повний контроль над великою густонаселеною агломерацією.

7 травня у підрозділі активних дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України "Kraken" також підтвердили, що жодного окупанта в Часовому Яру наразі немає. 

Вас також можуть зацікавити новини: