Бійці ССО "Азов" показали кадри інтенсивного бою з окупантами від першої особи (відео)

Українські захисники пішли на штурм ворожих окопів.

Бійці київського підрозділу ССО "Азов" опублікували унікальні кадри битви проти російських окупантів від першої особи. На відео показується перестрілка і штурм ворожих позицій.

Ролик опублікували в офіційному Telegram-каналі Стратегічного командування ЗСУ.

Нарізка кадрів показує, як "азовці" вели вогонь проти рашистів у лісопосадці. Окопи ворога знаходилися в тридцяти метрах з двох сторін від українських захисників.

Спочатку наші воїни стріляли, ховаючись за деревами. А потім вони пішли на штурм позицій окупантів і наказали противникам здаватися. В результаті бою вдалося сформувати "загін двохсотих", тобто росіяни зазнали втрат. Ще сімох рашистів бійці ССО "Азов" взяли в полон.

Нагадаємо, як повідомляв УНІАН, у п'ятницю, 5 серпня, "азовці" схопили п'ятьох окупантів. Серед них є один ворожий офіцер.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: