ЗСУ знищують російські "Термінатори" / скріншот

За верифікованими даними, Збройні сили України знищили, як мінімум, одну російську БМПТ "Термінатор-2" (бойова машина підтримки танків) і пошкодили дві одиниці такої техніки росіян, повідомив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

"Не верифікованих повідомлень більше", - зазначив він.

При цьому він опублікував скріншот відео СБУ. І написав про те, як група БМПТ "Термінатор-2" потрапила під артилерійський обстріл наприкінці травня 2022 року, одразу по прибуттю на лінію бойового зіткнення у зоні бойових дій.

Відео дня

"Окремо варто відзначити, що у БМПТ "Термінатор-2" дуже хороша броня, і це її основне і, можливо, єдине достоїнство. По суті, якщо говорити про всю номенклатуру російської техніки, вона найкращим чином броньована, після БМО-Т", - написав експерт.

При цьому Коваленко додав, що після удару, про який він пише, бойовий модуль БМПТ "Термінатор-2" явно вимагатиме глибокого і тривалого ремонту і найближчим часом не буде "функціонабельний".

Втрати РФ в Україні на 4 листопада

Нагадаємо, втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення вже складають не менше 304 тисячі чоловік особового складу.

Також, російські війська втратили в Україні на полях боїв не менше: 5276 - танків, 9939 - бойових броньованих машин, 7363 - артилерійських систем, 861 - реактивну систему залпового вогню, 568-засобів протиповітряної оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: