Біля Бахмута знищено ворожий бліндаж / скріншот

Біля міста Бахмут Донецької області українські захисники ліквідували бліндаж російських загарбників, втрати ворога склали щонайменше чотири особи.

Супротивники "мінусовані" завдяки ефективній роботі аеророзвідки й мінометників, повідомила Державна прикордонна служба України у Telegram. "…прикордонники знищили бліндаж з окупантами під Бахмутом. Щонайменше четверо загарбників ліквідовані", - поділилися у ДПСУ.

Варто зазначити, що біля Бахмута вже тривалий час йдуть запеклі бойові дії, українським воїнам вдалося звільнити від супротивників чимало нашої землі.

Війна в Україні триває - що сьогодні треба знати

Вранці 16 липня Генштаб Збройних сил України повідомив, що ворог упродовж минулої доби зосередив головні зусилля на Бахмутському, Лиманському, Авдіївському, Мар’їнському та Куп’янському напрямках. За добу там було 39 боїв.

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий говорив, що наша армія біля Бахмута зберігає ініціативу, але супротивник окопується у самому населеному пункті та перекидає туди елітні підрозділи.

Варто зазначити, що на українській землі Росія вже зазнала дуже серйозних втрат. Бойові втрати ворога на сьогодні становлять приблизно 237 680 осіб. Крім того, знищено багато техніки росіян, у тому числі 4 107 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: